• bijles
  • bijles-basischool
  • informatie-huiswerkbegeleiding
  • huiswerkbegeleiding

10 jaar Op Maat Studiebegeleiding!

Opeens kwam er een mailtje voorbij van LinkedIn, met een notificatie dat iemand zich met onze LinkedIn pagina wilde verbinden. Enthousiaste gebruikers van social media als we zijn... klikten we op de link en zagen we de naam van onze ALLEREERSTE LEERLING verschijnen. Onze allereerste leerling hebben we succesvol begeleid naar een havo-diploma en in het begin van zijn HBO-studie ondersteund om de bomen door het bos te blijven zien. Nu dook hij op als volwassene, afgestudeerd en met een leuke baan in het werkveld waarvan hij altijd droomde. Dat is een enorme kick, als je ziet dat een leerling zelfstandiger wordt, zich ontwikkelt en zonder onze spreekwoordelijke zijwieltjes verder kan. Ook na 10 jaar, is dat voor ons nog altijd de ultieme graadmeter voor succes en genieten we als we leerlingen zich ontwikkelen en succesvol zelfstandig verder kunnen.

Op 4 juni 2007 waren we zover met onze ideeën en plannen, dat we ons inschreven bij de Kamer van Koophandel. Na van onze, misschien wel bizarre naam HB en O result en consultancy te zijn afgestapt, ging het jaar na jaar beter. Ouders, scholen, docenten, zorgcoördinatoren en jaarlaagcoördinatoren leerden ons kennen als een instituut met passie, dat kwaliteit levert en staat voor haar leerlingen. Natuurlijk zijn we in de loop van de tijd veranderd en gegroeid, niet alleen als bedrijf, maar ook als persoon. Wat de toekomst ons brengt, blijft een verassing, maar we zijn trots op wat we hebben bereikt, op het vertrouwen van ouders en leerlingen en op onze medewerkers die dagelijks hard werken om dit vertrouwen samen met ons te verdienen.

Om ons tienjarig bestaan feestelijk te vieren, is iedereen uitgenodigd op onze traditionele eindejaarsborrel op 30 juni om 20.00 u op de verwersstraat. Uiteraard geven we de borrel een extra feestelijk tintje en worden ook de StudentAwards uitgereikt.