• huiswerkbegeleiding
 • bijles-basischool
 • bijles
 • informatie-huiswerkbegeleiding

2019..een goed begin, is het halve werk!

Begin goed en op tijd dat voorkomt een hoop gedoe op school. Als je huiswerkproblemen hebt of als een kind vastloopt in bepaalde materie dan is nu het moment om hier op in te grijpen. Dat voorkomt verder een hoop spanningen voor de 2e helft van dit jaar. Want je wil met je kinderen tenslotte vooral de leuke dingen doen ’s avonds en in het weekend. 

Dus kun je met de hulp van Op Maat Studiebegeleiding twee vliegen in een klap slaan. In kleine groepjes gaan de kinderen bij ons aan de slag met hun huiswerk. Wij helpen met de inhoud, leggen wiskunde uit, Nederlands, Engels of bijvoorbeeld geschiedenis, maar we geven ook praktische tips over hoe de zaken anders aan te pakken, we helpen met en leren de kinderen te plannen en zorgen ervoor dat uw kind op termijn zonder onze hulp weer zelfstandig verder kan. 

Beloning met Bossche Bollen.
We stimuleren leerlingen met hun studie door ze te belonen met Bossche Bollen. Bij Op Maat Studiebegeleiding is de Bossche bol een symbool geworden voor inzet, doorzettingsvermogen, optimisme en prestatie. Een beloning van het harde werken en een erkenning van individuele prestatie van de leerling: Leerlingen die ernaar streven om het beste uit zichzelf te halen of een bijzondere prestatie neerzetten. Een mooie bekroning op hard werken en een stimulans voor de toekomst.
Lees hier meer over onze Bossche Bollen-belonings-systeem.

Het allerbelangrijkste in onze aanpak is toch wel dat wij onze leerlingen echt leren kennen. Zo kunnen we rekening houden met hun voorkeuren, met sport of muziek of de thuissituatie en zo het beste uit uw kind halen. Hoe we dat precies doen, dat leggen we u graag in een gesprek uit. Belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat uw kind centraal staat,  geen nummer is, maar een naam en een gezicht heeft en dat cijfers voor ons niet zaligmakend zijn. Maar dat uw kind de tools krijgt aangereikt om uiteindelijk zonder onze hulp succesvol zijn of haar schoolcarrière te doorlopen. 

Wilt u voor uw kind ook een flitsende start en herkent u de hierboven geschetste problemen, zoals een kind dat niet goed weet hoe de stof aan te pakken, of de spanningen die dit thuis met zich meebrengt, neem dan contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0736894388 en kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek op 1 van onze 3 locaties in Vught, Centrum Den Bosch, of bij de Flik Flak (op de Maaspoort).

Ervaringen van oud leerlingen
Op Maat Studiebegeleiding heeft in de loop der jaren honderden leerlingen succesvol begeleid in het leer- en disciplineproces. Hier een greep uit enkele reacties van (oud-) leerlingen.

Lees beoordelingen.

 

 

Dat gaat niet vanzelf! Het is een korte periode keihard werken voor een zo hoog mogelijk resultaat. Om door de bomen het bos te blijven zien, prioriteiten te kunnen stellen, zo effectief mogelijk te leren en bij moeilijke vakken ook nog eens inhoudelijk een steuntje in de rug te krijgen, heeft Op Maat Studiebegeleiding het eindsprint pakket ontwikkeld. Een pakket dat specifiek wordt ingericht op basis van het ultieme doel: overgaan of een hoger gemiddelde. Zo kunnen we kinderen de maximale kans bieden om eruit te halen wat erin zit en worden ouders ontzorgd in deze laatste periode van het schooljaar.

Waaruit bestaat het eindsprint pakket?

 • Direct vanuit school studiebegeleiding voor 4 of 5 middagen per week.
 • Begeleiding door professionals.
 • Ondersteuning in plannen en prioriteiten stellen.
 • Vakinhoudelijke ondersteuning.
 • Dagelijkse updates over de voortgang voor ouders.
 • De mogelijkheid om op maandag-, dinsdag-, woensdag-, of donderdagavond langer te blijven.
 • Dagelijkse aanwezigheid tijdens de toetsweek. Direct vanuit school geopend, vanaf 10 uur.
 • En natuurlijk helpen we ook bij het maken van de keuze 'telefoon of huiswerk?'.
 • Een evaluatiegesprek aan het einde van het schooljaar met tips en aandachtspunten voor de start in het nieuwe schooljaar.
 • Een contract dat eindigt met het einde van het schooljaar.

De kosten van het eindsprint pakket zijn afhankelijk van het instroommoment in het schooljaar:

 1. Nog 3 maanden te gaan:
  4 dagen per week, 495,- per maand
  5 dagen per week, 545,- per maand
 2. Nog 2 maanden te gaan:
  4 dagen per week, 525,- per maand
  5 dagen per week, 575,- per maand
 3. Nog 1 maand te gaan:
  4 dagen per week, 560,- per maand
  5 dagen per week, 625,- per maand

Natuurlijk is het ook mogelijk om in te stromen in de reguliere studiebegeleiding. De minimale contractsduur hiervan is echter 6 schoolmaanden. Dit houdt in dat kinderen na de zomervakantie automatisch weer starten met studiebegeleiding.

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring