• bijles-basischool
  • huiswerkbegeleiding
  • bijles
  • informatie-huiswerkbegeleiding

Het schooljaar is echt begonnen!

Het schooljaar is nu echt begonnen, de eerste toetsen zijn op het moment van schrijven, 3 september, zelfs al opgegeven. Dat betekent dat sommige kinderen ook al tegen de eerste problemen aan lopen, die te maken hebben met hun huiswerk. Des te vervelender als dit thuis ook voor oplopende spanning zorgt. Want je wil met je kinderen tenslotte vooral de leuke dingen doen ’s avonds en in het weekend.  En vergeet nooit, een goed begin is het halve werk.

Dus kun je met de hulp van Op Maat Studiebegeleiding twee vliegen in een klap slaan. In kleine groepjes gaan de kinderen bij ons aan de slag met hun huiswerk. Wij helpen met de inhoudt, leggen wiskunde uit, Nederlands, Engels of bijvoorbeeld geschiedenis, maar we geven ook praktische tips over hoe de zaken anders aan te pakken, we helpen met en leren de kinderen te plannen en zorgen ervoor dat uw kind op termijn zonder onze hulp weer zelfstandig verder kan. 

Het allerbelangrijkste in onze aanpak is toch wel dat wij onze leerlingen echt leren kennen. Zo kunnen we rekening houden met hun voorkeuren, met sport of muziek of de thuissituatie en zo het beste uit uw kind halen. Hoe we dat precies doen, dat leggen we u graag in een gesprek uit. Belangrijkste uitgangspunt daarbij is dat uw kind centraal staat,  geen nummer is, maar een naam en een gezicht heeft en dat cijfers voor ons niet zaligmakend zijn. Maar dat uw kind de tools krijgt aangereikt om uiteindelijk zonder onze hulp succesvol zijn of haar schoolcarrière te doorlopen. 

Wilt u voor uw kind ook een flitsende start en herkent u de hierboven geschetste problemen, zoals een kind dat niet goed weet hoe de stof aan te pakken, of de spanningen die dit thuis met zich meebrengt, neem dan contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0736894388 en kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek op 1 van onze 3 locaties in Vught, Centrum Den Bosch, of bij de Flik Flak (op de Maaspoort).

 

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring