• bijles-basischool
  • bijles
  • huiswerkbegeleiding
  • informatie-huiswerkbegeleiding

Summerschool

SummerSchool van Op Maat combineert het zomergevoel met vaardigheden en vakinhoud zodat leerlingen een zonnig schooljaar tegemoet kunnen. Komende zomer op onze nieuwe locatie bij de FlikFlak in de Maaspoort, waar we samen een programma hebben ontwikkeld zodat we optimaal kunnen profiteren van alle aanwezige faciliteiten!

Bijspijkeren van een vak of Studievaardigheden

Sta je onvoldoende voor een vak? Wil je beter leren spellen of rekenen? Of wil je beter leren studeren? Maak dan een vliegende start in het nieuwe schooljaar met de SummerSchool van Op Maat Studiebegeleiding. Twee weken lang verzorgt Op Maat Studiebegeleiding SummerSchool op De Plek, in samenwerking met FlikFlak. Week 33 is speciaal voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs, terwijl week 34 voor leerlingen uit het basisonderwijs is.

In de Summer naar School

Dus ga een week lang studeren, sporten en spelen, onder de bezielende leiding van de professionals van Op Maat Studiebegeleiding!

Wilt u meer weten over specifieke diensten van Op Maat, dan kunt u hieronder een keuze maken voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of een informatieaanvraagformulier invullen!

 

Bijspijkeren

SummerSchool bijspijkeren: bedoeld om tijdens de zomer dat ene vak te tackelen in een zomerse sfeer zodat je een vliegende start maakt in het nieuwe schooljaar. Voor leerlingen uit alle klassen van het voortgezet onderwijs.

Studievaardigheden

SummerSchool Studievaardigheden: begin jij volgend jaar in de brugklas en wil je alvast weten hoe je het beste bepaalde vakken leert en toetsen kunt inplannen? Of ga je naar groep 7 of 8 en kan je rekenen of taal wel een boost gebruiken? Dan is deze SummerSchool wat voor jou!

Deze website gebruikt cookies voor optimaal gebruiksgemak. Lees de Privacy Verklaring